«Не парюсь». Лукашенко прокоментував запроваджені проти нього санкції

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
«Не парюсь». Лукашенко прокоментував запроваджені проти нього санкції

Гонтар Володимир / УНІАН

Самопроголошений президент Олександр Лукашенко заявив, що не переймається через санкції, запроваджені проти нього Євросоюзом, Канадою, США та іншими.

Про це він сказав під час відкриття першої АЕС у Білорусі, цитує БелТА.

«Знаєте, я все життя під санкціями. Чверть століття під санкціями, — живий-здоровий. Я не парюся через це, як кажуть молоді люди», — зазначив Лукашенко.

Також самопроголошений лідер розкритикував вибори в США і запевнив, що від США не вимагатимуть проведення нових виборів, як було у Білорусі.

«Подивимося, як ОБСЄ на це відреагує, і як німецький парламент зажадає повторних виборів в Америці. А там вже сьогодні треба вимагати повторних виборів. Тому що там порушено було все, навіть внутрішнє законодавство. Дуже цікаво, як німці, французи, супердемократи, та й англосакси й інші зажадають повторних виборів. Можу зараз сказати: ніяк, побояться», — наголосив він.

На думку Лукашенка, вибори у США є «ганьбою» та «знущанням над демократією».

«Такої ганьби, такого приниження американців... Треба було потренуватися, щоб створити. Оплот демократії... Ви подивіться, що відбувається з цими виборами. Це ж позорище, знущання над цією демократією», — резюмував він.