«Приватна думка депутата». Єрмак спростував слова нардепа Качури про коаліцію «Слуги народу» з ОПзЖ у регіонах

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Приватна думка депутата». Єрмак спростував слова нардепа Качури про коаліцію «Слуги народу» з ОПзЖ у регіонах

Пресслужба Офісу президента України

Голова Офісу президента Андрій Єрмак спростував плани щодо співпраці «Слуги народу» та «Опозиційної платформи — За життя».

Про це він розповів в інтервʼю «Бабелю».

Єрмака попросили прокоментувати заяви нардепа Олександра Качури, що в регіонах після місцевих виборів влада може створювати коаліції з ОПзЖ.

«Я не спілкувався з Олександром з цього приводу, але вважаю його досить грамотною людиною. Щоб сформувати свою думку про це, хотів би побачити оригінал його заяви. Я часто читаю якісь вирізки навіть зі своїх виступів, які абсолютно не відповідають тому, що я говорив. Можу точно сказати, що ніяких рішень про коаліцію з іншими партіями на місцях на рівні керівництва партії [«Слуга народу»] немає. Решта — приватна думка депутата, на яку він має право», — пояснив Єрмак.

  • В середині жовтня Качура заявив, що після місцевих виборів «однозначно буде» об’єднання президентської політсили з «Опозиційною платформою — За життя», але лише в окремих регіонах.
  • Перед цим співрозмовник «Бабеля» у «Слузі народу» також заявив, що після місцевих виборів у партії планують ситуативну співпрацю з ОПзЖ. «У них [керівництва ОПзЖ], на відміну від «Голосу» та «ЄС», немає ідеологічних вимог — вони абсолютно прагматичні та зрозумілі», — розповідав «Бабелю» представник СН.