Нацполіція: На Хмельниччині опитування Зеленського проводила 11-річна дитина

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Нацполіція: На Хмельниччині опитування Зеленського проводила 11-річна дитина

Facebook / Ірина Геращенко

У Хмельницькій області всеукраїнське опитування, ініційоване президентом Володимиром Зеленським, проводила 11-річна дівчинка.

Про це на брифінгу повідомив глава Національної поліції Ігор Клименко.

«Хочу звернути увагу на те, що сьогодні на Хмельниччині дійсно займалася волонтерською діяльністю дівчина 11-ти років, вона проводила опитування. На маму ми склали протокол щодо невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей», — сказав очільник Нацполіції.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, раніше координатор всеукраїнського проєкту «5 питань від президента» Артем Гагарін зазначив, що соціологічна компанія, яка проводила опитування, пояснила участь неповнолітніх тим, що деякі інтервʼюери залишали коробки і листи для проведення опитування на своїх дітей.

  • 13 жовтня Володимир Зеленський заявив, що підготував пʼять питань до українців, на які вони добровільно зможуть відповісти в день місцевих виборів. Вже 15 жовтня в Офісі президента озвучили всі пʼять питань. В ОП також зазначили, що опитування, на відміну від референдуму, не матиме прямих юридичних наслідків.
  • 21 жовтня в «Слузі народу» заявили, що всеукраїнське опитування профінансує їх партія. Опозиція розкритикувала рішення партії.
  • За даними екзит-полу, учасники опитування Зеленського підтримали всі пропозиції, крім вільної економічної зони на Донбасі.