До Мінська на зустріч із Лукашенком прилетів голова російської розвідки. Вони обговорили співпрацю спецслужб

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

До Мінська на зустріч з Олександром Лукашенком прилетів голова Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін. Переговори проходять у Палаці незалежності.

Про це повідомляє БелТА.

Лукашенко і Наришкін обговорили спільну роботу спецслужб, зокрема боротьбу із загрозами режиму «ззовні».

Лукашенко заявив, що російські спецслужби регулярно діляться інформацією. «У звʼязку з цим у нас дуже багато спільної роботи в цьому напрямку, оскільки в цьому світі, шаленому світі, особливо очманілому від цієї пандемії і так далі, друзів у нас небагато, будемо говорити відверто. У всіх інтерес до нас — до Росії, Білорусі. Ми повинні реагувати. Тому, думаю, ми багато про що домовимося», — сказав Лукашенко.

Наришкін погодився з Лукашенком, що ситуація напружена і пообіцяв посилену підтримку. «Спецслужби можуть зробити ще багато і багато, щоб забезпечити інтереси і наших держав», — сказав він.

Раніше Наришкін говорив, що протести проти Лукашенка курирують США (інструктори ЦРУ і Пентагону) за допомогою «екстремістських елементів» і католицьких громад. За його словами, «бійці» проходять підготовку в Польщі, Грузії, Україні та в країнах Балтії.