Рука у штанях. Саша Барон Коен зняв епізод з Джуліані для нового фільму «Борат» — адвокат Трампа говорить, що його підставили

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Адвокат Дональда Трампа і колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані потрапив у компрометуючу сцену нового фільму «Борат» британського коміка і режисера Саші Барона Коена.

Про це пишуть The Guardian і BBC News.

Коен розіграв підставну сцену з інтервʼю про коронавірус. Актриса, яка виконувала роль дочки головного героя (Бората), представилася Джуліані телеведучою і брала у нього інтервʼю. Джуліані не знав, що насправді група знімала фільм.

«Журналістка» після інтервʼю перемістилася з Джуліані до спальні готельного номера і запропонувала адвокату Трампа випити. У номері були приховані камери і мікрофони. Якоїсь миті Джуліані ліг на ліжко, а його рука опинилася у штанях біля геніталій. У кадр потрапив момент із розстібнутою сорочкою і рукою у штанях. Сцену перервав Коен, який вбіг до кімнати і крикнув: «Їй 15. Вона занадто стара для вас!»

За даними журналістів, інцидент стався на початку літа, а Джуліані тоді викликав поліцію, заявивши, що до нього увірвався дивно одягнений чоловік у «рожевому бікіні та з бородою».

Сьогодні, 22 жовтня, Джуліані заявив, що його підставили. Він назвав уривок з фільму «сфабрикованим».

«Я заправляв сорочку після зняття обладнання для запису. Якщо Саша Барон Коен має на увазі інше, то він холоднокровний брехун», — написав Джуліані у Twitter.

  • Продовження першої частини «Борат» вийде на онлайн-платформі Amazon Prime Video 23 жовтня. Згідно із трейлером, казахський журналіст Борат Сагдієв повертається до США, щоб знайти чоловіка для своєї доньки. Події фільму розгортаються на тлі пандемії коронавірусу і карантину, а також передвиборчої кампанії у Штатах.
  • Кілька днів тому відомого американського журналіста Джеффрі Тубіна відсторонили від роботи за мастурбацію під час онлайн-наради співробітників видання The New Yorker і радіо WNYC.