У США змінили правила президентських дебатів. Одному з кандидатів відключатимуть мікрофон

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У США змінили правила президентських дебатів. Одному з кандидатів відключатимуть мікрофон

Сніжана Хромець / Артем Марков / «Бабель»

Комісія з президентських дебатів у США ухвалила нові правила, згідно з якими мікрофон одного кандидата в президенти буде відключено під час виступу іншого.

Про це пише CNN.

Комісія ухвалила таке рішення у понеділок, тому що перші президентські дебати між президентом США Дональдом Трампом і кандидатом від Демократичної партії Джо Байденом перетворилися на хаос. За підрахунками ЗМІ, Трамп 71 раз перебив опонента.

Тепер на початку кожного з шести сегментів дебатів кожному кандидату надаватимуть дві хвилини, щоб відповісти на запитання, — на цей час мікрофон його опонента відключатимуть.

  • 30 вересня у США відбувся перший раунд дебатів між кандидатами у президенти — чинним главою держави Дональдом Трампом і його опонентом, колишнім віцепрезидентом Джо Байденом. Дебати проходили в атмосфері гострих суперечок, порушення регламенту, брехні та перебільшень.
  • Шість із десяти глядачів теледебатів між Трампом і Байденом переконані, що перемога була за останнім. Тільки троє з десяти вважають, що більш переконливим був чинний глава держави.
  • Президенту США Дональду Трампу радять на наступних дебатах зі своїм опонентом Джо Байденом рідше його перебивати і більше жартувати.