У США рок-група, щоб уникнути коронавірусу, зіграла концерт у пластикових сферах

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У США рок-група, щоб уникнути коронавірусу, зіграла концерт у пластикових сферах

Twitter / Julia Braun

У США рок-гурт зіграв концерт, одягнувшись у величезні пластикові кулі. У такий спосіб колектив вирішив захистити себе і фанатів від коронавірусу.

Про це пише CNN.

Концерт гурту Flaming Lips відбувся в Оклахомі. Крім музикантів, у пластикових кулях перебували майже 100 шанувальників, які відвідали виступ. Зазначається, що ідея такого концерту народилася з ескізу, намальованого фронтменом колективу Вейном Койном у перші дні пандемії.

«Я зробив невеликий малюнок... намалював The Flaming Lips, яка виступає в 2019 році. На ньому я був єдиною людиною у «космічній» кулі, а всі інші просто нормальні. Потім я зробив ще один малюнок із The Flaming Lips, які грають концерт у 2020 році. Сценарій — такий самий, але в кулях і я, і всі інші», — сказав Койн у інтервʼю CNN.

Для «тест-драйву» цієї ідеї група попросила обмежену кількість шанувальників прийти заздалегідь на концерт, де їм видали «бульбашки». «Мені сподобалося, як це виглядало. Ти можеш бути схвильований, можеш кричати скільки хочеш, але просто не можеш заразити людину поруч із тобою», — пояснив Койн.

  • На початку серпня в Німеччині відбувся перший від початку пандемії коронавірусу концерт на стадіоні з 13 тисячами глядачів.
  • Перед цим німецькі вчені влаштовували концерт на 4 тисячі глядачів. Учасникам видавали респіратори FFP2 і флуоресцентні антисептики. Вони повинні були допомогти вченим зʼясувати, як може поширюватися коронавірус.