Кандидатка в депутати Київради від «Слуги народу» Палійчук поскаржилася поліції на погрози

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Кандидатка в депутати Київради від «Слуги народу» Палійчук поскаржилася поліції на погрози

Facebook / Юлія Палійчук

Кандидатка у депутати Київської міськради від «Слуги народу» Юлія Палійчук поскаржилася на погрози.

Про це повідомляється у Telegram-каналі партії.

Палійчук є № 1 в списку партії в Дніпровському району столиці. Написи з погрозами вбивства нанесли на агітаційні куби кандидатки, розташовані біля будинків на вулиці Раїси Окіпної.

Кандидатка скаржиться, що від початку передвиборчої кампанії у Києві було знищено 52 її рекламних банери. З цього приводу Палійчук звернулася до Дніпровського районного управління поліції, яке порушило кримінальне провадження і почало розслідування.

«Ми знаємо, як організована робота проти нас. Наявну інформацію неодноразово підтверджують очевидці — наші прихильники і просто небайдужі мешканці Дніпровського району. А саме — щоночі, приблизно в один і той же час, до наших кубів приходять двоє людей, один із яких ріже агітаційні матеріали, інший —фотографує і відсилає замовнику. Інколи це одна людина, яка і ріже, і фотографує. Чим більше фото — тим більше грошей заплатить замовник», — пояснила Палійчук.

Кандидатка стверджує, що за наявною в неї інформацією, зловмисники не є мешканцями Дніпровського району, їх «спеціально наймають» з інших районів Києва.

  • Раніше партія «Слуга народу» повідомила про «провокації та залякування» від представників Радикальної партії Олега Ляшка в Чернігівській області.
  • Перед цим кандидата в мери Дніпра, чинного очільника міста Бориса Філатова, під час зустрічі з виборцями облили нашатирним спиртом. Він звинуватив у інциденті бізнесмена Ігоря Коломойського.