Український боксер Ломаченко програв титул абсолютного чемпіона в легкій вазі американцю Лопесу

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Український боксер Ломаченко програв титул абсолютного чемпіона в легкій вазі американцю Лопесу

@esquinaneutral / Twitter

Сьогодні вночі у Лас-Вегасі відбувся боксерський поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі між українцем Василем Ломаченком та американцем Теофімо Лопесом. За результатами бою судді одноголосно віддали перемогу Лопесу.

Про це повідомляє «UA:футбол».

У перших раундах Лопес намагався приголомшити Ломаченка, який витратив цей час на «розвідку». Далі українець почав нарощувати темп, проте, попри очікування, американець до середини матчу не виглядав утомленим і продовжував активний бій.

Далі букмекери почали віддавати перевагу Лопесу — він усе більше вкладався в силу ударів. Попри натиск українського боксера, він усе ж встояв і не дав відправити себе в нокдаун.

В останньому раунді обидва боксери влаштували «розмін» ударами — Ломаченко цілив у голову, а Лопес — у корпус. Перед ударом гонгу жоден з них не виглядав переможеним.

Одноголосним рішенням судді віддали перемогу Лопесу — американець завоював чемпіонські пояси за версіями WBC Franchise, WBA Super, WBO та IBF.

  • Боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко знялися в документальному фільмі «Здрастуй, брате! Христос Воскрес!», який опублікований на YouTube-каналі російського монастиря «Корсунська пустинь». У фільмі тривалістю 40 хвилин спортсмени розповідають про роль церкви у своєму житті, дружбу з російськими спортсменами та «один народ».
  • Після цього Федерація боксу Росії запропонувала Усику та Ломаченку громадянство РФ.