Кандидатка у віцепрезиденти США Гарріс скасувала передвиборче турне після виявлення в її оточенні COVID-19

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Кандидатка у віцепрезиденти США Гарріс скасувала передвиборче турне після виявлення в її оточенні COVID-19

Gage Skidmore / Flickr

Кандидатка у віцепрезиденти США Камала Гарріс скасувала передвиборче турне до штату Північна Кароліна через позитивні тести на COVID-19 у двох людей з її оточення.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Через велику обережність і прихильність нашої кампанії до найвищих рівнів застережних заходів ми скасовуємо поїздку сенаторки Гарріс до неділі, 18 жовтня», — зауважила менеджерка президентської кампанії Байдена і Гарріс у Демократичній партії Джен ОʼМеллі Діллон.

Вона підкреслила, що Гарріс тісно не контактувала з жодною з осіб, які захворіли. Водночас Діллон запевнила, що кандидатка у віцепрезиденти матиме напружений графік у межах віртуальної кампанії, щоби бути почутою виборцями в усій країні за той час, що залишився до виборів. У кампанії також повідомили, що Гарріс повернеться до зустрічей з виборцями у понеділок.

  • У США уночі проти 8 жовтня відбулися перші і єдині теледебати кандидатів у віцепрезиденти США — чинного віцепрезидента Майкла Пенса та кандидатки від демократів Камали Гарріс. За результатами опитування CNN, 59% американців вважають, що дебати виграла Гарріс, тоді як 38% — що Пенс. Більшість із тих, хто голосував за Пенса, були чоловіками.