УАФ за три години до матчу Україна—Іспанія вдвічі скоротила квоту глядачів, яких пропустять на стадіон

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
УАФ за три години до матчу Україна—Іспанія вдвічі скоротила квоту глядачів, яких пропустять на стадіон

Facebook / Olympic NSC

Українська асоціація футболу удвічі скоротила квоту глядачів, яких пустять на матч між збірними України та Іспанії в рамках Ліги націй УЄФА, який відбудеться ввечері у вівторок на НСК «Олімпійський» в Києві.

Про це повідомляється в Telegram-каналі УАФ.

Варто зазначити, що таке рішення УАФ ухвалила буквально за три години до початку гри. «Квота квитків на матч Україна—Іспанія скорочена з 30% до 15% від загальної кількості місць на НСК «Олімпійський». Відповідне рішення було ухвалено за підсумками термінового засідання Комісії з надзвичайних ситуацій в місті Києві», — пояснили в УАФ.

Члени комісії розглянули поточну ситуацію та вирішили, що скорочення квоти дозволить мінімізувати ризики, пов’язані з епідемічною ситуацією в місті. Перші 15% квитків, які були продані раніше, залишаються дійсними. Решту квитків скасують, а тим, хто вже встиг їх придбати, компенсують їхню повну вартість. Уболівальники, чиї квитки були скасовані, вже отримали відповідне повідомлення на телефон та електронну пошту, які вони вказали під час купівлі квитків.