«Слуга народу» планує перезавантаження фракції. Замінять частину заступників Арахамії

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Народний депутат «Слуги народу» Олександр Качура заявив, що політсила планує перезавантаження фракції, не виключають і зміну керівництва. Про це він заявив в інтерв’ю «Єдності».

За його словами, наразі йдеться про заміну заступників керівника фракції. «Це вже питання назріле, такі зміни відбудуться», — сказав нардеп, додавши, що братиме участь у переформатуванні роботи фракції. Водночас він спростував повідомлення ЗМІ про те, що його нібито планують призначити главою фракції замість Давида Арахамії: «Мені такі пропозиції не надходили».

Крім заміни частини заступників, прізвища яких Качура не називає, у фракції також планують переформатувати комунікацію. «Це коли трапляється зашквар, але його у фракції не обговорюють, немає публічної позиції фракції. […] І для того щоб голоси були в нас під ключові законопроєкти, треба, щоб заступники голови фракції до винесення в зал проговорювали їх зі своїми групами. Цього не відбувається», — додав він.

Качура також наголосив на необхідності того, щоб заступників глави фракції не призначали, а обирали депутати.

У «Слузі народу» — 15 заступників глави фракції: Олександр Корнієнко (перший заступник), Микола Тищенко, Євгенія Кравчук, Юрій Корявченков, Вадим Струневич, Галина Янченко, Максим Ткаченко, Роман Мулик, Юрій Кісєль, Юрій Мисягін, Артем Культенко, Ольга Савченко, Павло Сушко, Павло Халімон і Олена Шуляк.