Збірна України поступилася Німеччині у груповому етапі Ліги націй

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Збірна України поступилася Німеччині у груповому етапі Ліги націй

Олександр Приходько / УНІАН

Збірна України з футболу з рахунком 1:2 програє матч у груповому етапі Ліги націй збірній Німеччини.

Рахунок німці відкрили на 20-й хвилині матчу — відзначився центральний захисник Маттіас Гінтер. Після цього збірна Німеччини мала ще кілька нагод забити, однак декілька разів Україну рятував голкіпер Георгій Бущан.

Але саме після його помилки на початку другого тайму рахунок став 0:2 на користь Німеччини. Після подачі до штрафної Бущан випустив м’яч із рук просто на голову Леону Горетцка, який і подвоїв перевагу німців.

Перший удар у збірної України у площину воріт німців відбувся аж на 60-й хвилині. Однак воротар Німеччини Мануель Ноєр впорався із нескладним ударом Віктора Циганкова.

На 75-й хвилині Роман Яремчук заробляє пенальті, а Руслан Малиновський успішно його реалізовує — і рахунок скоротився до 1:2. Після цього німці мали ще кілька нагод забити, але Бущан рятував команду. Водночас Україна попри деякий натиск у кінці матчу лише один раз вдарила у площину — уже в доданий арбітром час це зробив Марлос. Рахунок так і залишився 1:2 на користь збірної Німеччини.

  • 8 жовтня збірна України в товариському матчі на стадіоні Стад де Франс програла збірній Франції з рахунком 7:1. Це найбільша поразка в історії збірної.
  • Наразі Україна посідає третє місце в групі А4 розіграшу Ліги націй-2020/21, маючи в своєму активі 3 очки. На першому місці Іспанія (7 очок), на другому — Німеччина (5 очок), а на останньому — Швейцарія (1 очко).