У гравців збірної України з футболу виявили коронавірус. Товариський матч із Францією може не відбутися

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

У збірної України з футболу виявили випадки коронавірусу. Захворіли двоє воротарів — Андрій Лунін та Юрій Паньків. Через це матч зі збірною Франції може не відбутися.

Про це пише пресслужба Української асоціації футболу.

Також коронавірус зафіксували у шеф-кухаря збірної Любомира Тошича. В усіх інших гравців та членів персоналу результати тестів негативні.

«Троє інфікованих осіб ізольовані у своїх покоях у готелі Hyatt Regency Chantilly, де зупинилася збірна», — зазначають в УАФ.

Отже, у складі збірної залишився лише один здоровий голкіпер — Георгій Бущан із київського «Динамо». Якщо подальші матчі відбудуться, то саме він гратиме в стартовому складі.

Водночас шеф-продюсер телеканалів «Футбол» Іван Гресько зазначив, що у зв’язку з коронавірусом у збірної доля товариського матчу із Францією наразі під питанням. Він запланований на вечір 7 жовтня.

Лікар української збірної Максим Бецко повідомив, що результати тестів французької команди прийдуть лише увечері. Тому наразі невідомо також, чи всі гравці збірної Франції не мають коронавірусу. Але наразі команда готується до матчу.

  • 5 жовтня у двох гравців футбольного клубу «Шахтар» — Андрія Пятова і Тараса Степаненка — виявили коронавірус. У зв’язку з цим «Шахтар» у повному складі йде на самоізоляцію, доки всі гравці та персонал не здадуть додаткові тести.
  • Через це Пятов та Степаненко, а також усі інші гравці «Шахтаря», які були викликані до збірної, не вирушили разом із командою і перебувають в Україні. Чи приєднаються вони потім, якщо матимуть негативні результати тестів, досі невідомо.