Штаб Трампа запропонував перенести дебати на тиждень

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Штаб Трампа запропонував перенести дебати на тиждень

Штаб кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа запропонував перенести дебати з кандидатом від Демократичної партії Джо Байденом на тиждень вперед. Про це повідомляє Reuters.

Другий етап дебатів мав відбутися 15 жовтня, але Трамп пропонує провести його 22 жовтня. Так само на тиждень він пропонує зсунути дату третіх дебатів — з 22 на 29 жовтня.

8 жовтня комісія з дебатів заявила, що другий етап відбудеться онлайн, щоб захистити здоровʼя та безпеку всіх учасників. Модератором дебатів буде Стів Скаллі з телеканалу C-SPAN. Трамп відкинув таку ідею та назвав її «смішною».

Зазначимо, що 2 жовтня президент США Дональд Трамп повідомив, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Також захворіли перша леді Меланія і радниця президента Гоуп Гікс. 7 жовтня Білий дім повідомив, що у Трампа немає симптомів коронавірусу, у нього виробилися антитіла.

  • Перші дебати відбулись 29 вересня. Тоді Трамп неодноразово перебивав Байдена, попри зауваження модератора, який просив не заважати відповідати на запитання. Уже на 18-й хвилині демократичний кандидат попросив чинного президента «заткнутися». Також Байден назвав Трампа «щеням Путіна».