У Житомирській області в орендованій квартирі виявили мертвими трьох військових

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:

У селищі Новоівницьке (Андрушівський район) вранці 8 жовтня в орендованій квартирі виявили тіла трьох військових.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

За попередніми даними, тіла чоловіків виявили їхні колеги та зателефонували на спецлінію 102.

Під час поверхневого огляду тілесних ушкоджень у загиблих військових виявлено не було.

«Встановлено, що померлі — військові, служили за контрактом. Це 23-річні уродженці Сумщини і Дніпропетровщини та 21-річний уродженець міста Чернівці», — додали в поліції.

Тим часом у Командуванні сил логістики ЗСУ уточнили, що під час ранкового шикування в одній із військових частин виявили відсутність трьох військовослужбовців, після чого їх почали шукати.

Наразі встановлюють причини та обставини події.

  • Уранці 27 липня в реанімаційному відділенні лікарні Запоріжжя внаслідок побиття помер 29-річний старший солдат полку «Азов» Олег Черевко з позивним «Смерть». Черевка побили 21 липня в Запоріжжі біля продуктового магазину. Як повідомляла поліція, він зробив зауваження чоловікові, який чіплявся до дівчат. Останній кілька разів ударив бійця по голові, внаслідок чого Черевко отримав тріщину черепа.
  • 3 жовтня у військовій частині Національної гвардії під Києвом військовий вдарив кулаком в грудни товариша по службі. Від отриманого удару той знепритомнів і, попри намагання лікарів його врятувати, помер. Нападника затримали, 8 жовтня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів.