У лікарні Запоріжжя після побиття помер боєць полку «Азов». Суд відпустив винуватця під заставу

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Уранці 27 липня в реанімаційному відділенні лікарні Запоріжжя внаслідок побиття помер 29-річний старший солдат полку «Азов» Олег Черевко з позивним «Смерть».

Про це полк повідомив на своєму сайті.

Олег Черевко

Сайт полку «Азов»

Черевка побили 21 липня в Запоріжжі біля продуктового магазину. Як повідомляла поліція, він зробив зауваження чоловікові, який чіплявся до дівчат. Останній кілька разів ударив у голову бійця, внаслідок чого Черевко отримав тріщину черепа. Солдата доставили в реанімацію у важкому стані, а нападник втік, але його затримали через кілька годин. Ним виявився раніше судимий житель Запоріжжя 1991 року народження. 24 липня суд відпустив нападника під заставу в 40 тисяч гривень.

Черевко служив у лавах зенітно ракетно-артилерійського дивізіону полку. В «Азов» прийшов на початку 2018 року. До цього служив у лавах різних підрозділів, мав бойовий досвід, отриманий на передовій у період з 2015 до 2018 року. Черевко воював у Широкіному й Авдіївці.

«Полк «Азов» висловлює слова щирих співчуттів родині та друзям полеглого. Наш підрозділ обіцяє, що не дасть спустити з рук цей злочин нелюду, удар якого вбив нашого побратима. Ми втратили справжнього воїна, патріота, порядного та сміливого чоловіка. Олег Черевко назавжди залишиться у нашій пам’яті», — йдеться в заяві полку.