Під час дебатів кандидатів у віцепрезиденти США відгородять спеціальним бар’єром

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Під час дебатів кандидатів у віцепрезиденти США відгородять спеціальним бар’єром

Atlantic Council / Flickr

Під час дебатів кандидати у віцепрезиденти США Майкл Пенс і Камала Гарріс будуть відгороджені один від одного спеціальним бар’єром із плексігласа.

Про це пише Reuters.

Єдині дебати між кандидатами у віцепрезиденти заплановані на 7 жовтня. Вони відбудуться в місті Солт-Лейк-Сіті, штат Юта.

У комісії з дебатів також розповіли, що відстань між кандидатами становитиме 3,7 метра. Також організатори обмежать кількість гостей.

  • Уранці 2 жовтня президент США Дональд Трамп повідомив, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Також захворіли перша леді Меланія і радниця президента Гоуп Гікс. У Білому домі запевнили, що Трамп має легкі симптоми хвороби. Він самоізолювався у президентській резиденції. Увечері того ж дня Трамп заявив, що загалом почувається добре, але є певна слабкість, тому його доправили до військового госпіталю.
  • Напередодні Трамп, будучи хворим на коронавірус, покинув військово-медичний центр Волтера Ріда, щоб проїхати кортежем перед мітингом своїх прихильників. Тепер кілька агентів його секретної охорони поскаржилися на зневажливе ставлення до них.