В Англії кішка рік крала речі, а тепер її власниця розшукує «жертв»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

В англійському графстві Хемпшир в місті Андовер живе кішка на імʼя Піксель, яка протягом року крала рукавички та іграшки у жителів округи, приносячи їх додому.

Як пише BBC, історію кішки розповіла її власниця Кейт Бейкер. У соцмережі вона опублікувала фото ящика зі вкраденим і розповіла, що звичка красти у Піксель зʼявилася раптово.

Kate Baker / Facebook

Кішка через рік життя у Бейкер щовечора стала приносити додому бруски дерев, соснові шишки і пірʼя. У якийсь момент вона почала складувати речі людей. Брат жінки згодом купив спеціальну коробку для «здобичі» Піксель, а жінка стала розшукувати власників крадених речей.

За її словами, після поста в соцмережі вона змогла повернути частину речей, але деякі досі не забирають. Бейкер каже, що кішка продовжує приносити додому чуже.

Kate Baker / Facebook

Подібна ситуація трапилася у США. У місті Алтун (штат Пенсільванія) жінці довелося створити групу у Facebook, щоб повертати тапочки. Її кіт Джордан обікрав майже всіх сусідів. Його викрили за допомогою камер спостереження і GPS-трекера на нашийнику. Кіт майже щоночі проходить до пʼяти кілометрів у пошуках «здобичі».

  • Померла зірка інтернету Ліл Баб — знаменита кішка з висунутим язичком.
  • У Каліфорнії ведмідь відкрив двері позашляховика і заліз у нього. Свідками стала американська родина, якій належить автомобіль. Пара побачила, як ведмідь підходить до машини, стає на задні лапи, відчиняє передні двері й залазить у салон на водійське сидіння.
  • На грецького журналіста Лазоса Мантікоса під час прямого ефіру ранкового шоу напала свиня. Тварина намагалася вкусити репортера, не даючи йому розповісти про наслідки урагану в прибережному селищі Кінета.