У Миколаєві «Слуга народу» висунула на місцеві вибори прихильника «ДНР». Після скандалу він відмовився від участі

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У Миколаєві партія «Слуга народу» висунула кандидатом на місцеві вибори прихильника бойовиків «ДНР» Єгора Клецова, що спровокувало в скандал в соцмережах.

Клецов в 2015 році активно виступав на каналі «Новороссия ТВ», висловлював підтримку проросійським бойовикам, брав участь у мітингах по зриву мобілізації до Збройних сил України, а також збирав медикаменти для військових госпіталів бойовиків «ДНР» і особисто брав участь в їх доставці. Клецов також є в базі «Миротворець», де перелічено низку його заслуг.

У соцмережах після висунення Клецова розгорівся скандал. Користувачі почали задавати питання миколаївському осередку партії. Сам Клецов згодом написав у своєму Facebook, що почав отримувати погрози. Вже 2 жовтня він відмовився брати участь у виборах.

«Я прийняв рішення відмовитися від висунення до міської ради від партії «Слуга народу». Це складне, але правильне рішення. Залишаюся працювати на благо городян. Дякую за підтримку тим, хто мене підтримує. Для мене не було метою отримати мандат за всяку ціну», — заявив він.