Кількість людей, які отруїлися в їдальні заводу в Коломиї, зросла до 194.
Про це повідомляє Центр громадського здоровʼя.
До лікарень потрапили 59 осіб. Усі постраждалі — дорослі. Епідеміологічне розслідування встановило, що усі постраждалі їли салат «Дружба» (сирок плавлений, морква, грінки, часник, майонез), бульйон курячий з локшиною, гречку, ковбаски в соусі, хліб, чай.
Фахівці Державної служби з питань безпеки харчових продуктів перевіряють постачальників та виробників харчових продуктів, які було використано для приготування страв на підприємстві.
- Про отруєння на заводі «Леоні» у Коломиї стало відомо 25 вересня. Тоді повідомлялося про 101 постраждалого.
- Торік у Києві перевіряли всі кіоски, які продавали шаурму. Перевірку призначили після масового отруєння студентів.