«Він схожий на Геббельса»: Байден звинуватив Трампа в поширенні брехні

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Кандидат у президент США від демократів Джо Байден порівняв свого опонента, президента Дональда Трампа із нацистським пропагандистом Йозефом Геббельсом.

Про це пише Bloomberg.

За його словами, Трамп постійно повторює брехню у тій самій манері, як це робив Геббельс в 1930—1940 роках.

«Він робить як Геббельс. Коли ви говорите брехню настільки довго, постійно її повторюєте, повторюєте, повторюєте, і це стає загальновідомим фактом», — пояснив Байден.

Так він відповів на запитання журналіста про те, як він опонуватиме Трампу на майбутніх дебатах, якщо той знову почне звинувачувати Байдена у соціалізмі.

Йозеф Геббельс був міністром пропаганди за нацистського лідера Адольфа Гітлера. Йому приписують так звану техніку «Великої брехні», яка полягає в тому, щоб тривалий час повторювати одну і ту саму брехню, яка згодом сприймається населенням як правда.

  • У серпні колишній віцепрезидент США Джо Байден погодився брати участь у виборах від Демократичної партії. Його головним опонентом буде чинний президент Дональд Трамп. Вибори президента США заплановані на 3 листопада.
  • Американський професор історії Аллан Ліхтман, який понад 30 років успішно передбачає підсумки президентських виборів, передрік Дональду Трампу поразку на виборах цього року.