Екснардеп Добкін передумав балотуватися у Києві та змагатиметься за мерство в Харкові

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Екснардеп Добкін передумав балотуватися у Києві та змагатиметься за мерство в Харкові

Мусієнко Владислав / POOL / УНІАН

Колишній народний депутат Михайло Добкін подав документи для реєстрації кандидатом у мери Харкова.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

«Шановні харківʼяни, дорогі друзі. Сьогодні я подав документи на реєстрацію кандидатом на посаду харківського міського голови», — повідомив Добкін.

До цього він неодноразово заявляв, що планує балотуватися в мери Києва. Зокрема, на його сторінці навіть була передвиборча реклама саме з агітацією до виборів у столиці.

Окремо Добкін побажав одужання чинному меру Харкова Геннадію Кернесу, який наразі лікується від ускладнень коронавірусу в Німеччині.

Добкін був нардепом кількох скликань і членом Партії регіонів. У 2006—2010 роках він працював мером Харкова, а після цього до 2014року — головою Харківської ОДА.

  • 23 вересня «Блок Кернеса» висунув кандидатом у мери Харкова чинного очільника міста Геннадія Кернеса, який зараз лікується в берлінській клініці «Шаріте». Відповідне рішення ухвалили на міській партійній конференції.
  • У ніч на 17 вересня мера Харкова Геннадія Кернеса у важкому стані доправили у клініку Берліну. У Харківській міськраді підтвердили, що Кернес хворий на коронавірус і в нього двостороннє запалення легенів. Кернес вже витратив на лікування 5,6 млн гривень.