Кім Кардашʼян заморозить свої акаунти в Instagram та Facebook на знак протесту. У неї понад 200 млн фолловерів

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Кім Кардашʼян заморозить свої акаунти в Instagram та Facebook на знак протесту. У неї понад 200 млн фолловерів

Kevin Mazur / Getty Images

Зірка американських телешоу Кім Кардашʼян приєдналася до низки інших знаменитостей, які закликали бойкотувати соціальні мережі через «поширення ненависті».

Про це повідомляє The Guardian.

Кардашʼян додала, що в середу заморозить свої облікові записи, і розмістила повідомлення разом з хештегом #StopHateForProfit. Актори, в тому числі Керрі Вашингтон, Дженніфер Лоуренс, Саша Барон Коен і Марк Руффало, також висловилися на підтримку кампанії #StopHateForProfit.

«Мені подобається, що я можу звʼязатися з вами безпосередньо через Instagram і Facebook, але я не можу сидіти, склавши руки, і мовчати, поки ці платформи продовжують поширювати ненависть, пропаганду і дезінформацію, створені, щоб сіяти розкол», — звернулася вона до своїх підписників.

Зірка реаліті-шоу додала, що дезінформація в соціальних мережах «серйозно впливає на американські вибори та підриває демократію», і закликала інших також «заморозити» свої облікові записи на 24 години в середу.

У Кардашʼян 188 мільйонів передплатників в Instagram, а її сторінку в Facebook вподобали понад 29 мільйонів осіб.

  • Колишній інженер Facebook заявив, що компанія провалила боротьбу з ненавистю в своїй соцмережі, оскільки рішення, вигідні для бізнесу, поставила вище рішень, вигідних для суспільного блага.
  • В кінці липня понад 10 найбільших світових компаній відмовилися розміщувати рекламу в соціальних мережах в рамках ініціативи «Зупинити ненависть заради прибутку».