У «Слузі народу» закликали правоохоронні органи «розібратися» із заявами Богдана в інтерв’ю Гордону

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
У «Слузі народу» закликали правоохоронні органи «розібратися» із заявами Богдана в інтерв’ю Гордону

Фото УНІАН

Голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко закликав правоохоронні органи перевірити заяви колишнього голови Офісу президента Андрія Богдана в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону.

Про це він заявив в ефірі одного з токшоу на українському телеканалі, пише Інтерфакс.

«Там багато було різних фантазій, припущень, допусків. Чи були там факти, треба дійсно, щоб компетентні органи розбиралися, якщо вони будуть, але звучало досить високохудожньо. Ми ж розуміємо, що на 6-му або 7-му році тих подій, які в Україні відбуваються у відносинах з Російською Федерацією, щоб щось з людиною зробити досить сказати — співпрацює з Російською Федерацією», — пояснив Корнієнко.

Він також спростував заяви Богдана про регулярні зустрічі чиновників з ОП із п’ятим президентом Петром Порошенком.

  • Ексголова Офісу президента України Андрій Богдан в інтерв’ю підтвердив існування спецоперації із затримання бійців «ПВК Вагнера». Він також підтвердив зрив операції після телефонного дзвінка з «найближчого оточення» президента Володимира Зеленського.
  • Також Богдан повідомив, що його джерела розповідали про наявність документа із близько 10 пунктів домовленостей між Україною та Росією, які передбачають схему взаємних поступок один одному.
  • Державне бюро розслідувань 10 вересня викликало Богдана на допит через його заяви про нібито домовленості України та Росії.
  • Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на інтерв’ю ексглави ОП Андрія Богдана журналісту Дмитру Гордону. Він заявив, що Богдан «абсолютно не в інсайді і не в тренді». Але його заява про владу України, яка «кинула Путіна» — «викликає серйозні питання».