На Донбасі через збій «Дій вдома» сповільнився пропуск через КПВВ. До того ж два пункти перекрили бойовики

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

На Донбасі через збій в роботі карантинного додатку «Дій вдома» сповільнився пропуск громадян через контрольно-пропускні пункти вʼїзду-виїзду (КПВВ). Люди вишикувалися в черги, щоб пройти на підконтрольну територію України.

Як повідомляє Держприкордонслужба, бойовики сьогодні перекрили контрольні пункти «Марʼїнка» та «Новотроїцьке», тому працює поки «Станиця Луганська».

В ДПСУ нагадали, що КПВВ запрацюють в осінньому режимі (громадян пропускають з 7:00 до 18:30) і просять людей врахувати збої та блокування двох пунктів при плануванні поїздок.

  • Подібна ситуація спостерігалася в кінці липня. Тоді на КПВВ «Станиця Луганська» та «Новотроїцьке» сотні людей не могли пройти на підконтрольну територію.
  • З 1 вересня контрольні пункти вʼїзду/виїзду (КПВВ) на Донбасі переходять на осінній режим роботи і продовжать функціонувати з дотриманням всіх санітарних норм.
  • На КПВВ «Станиця Луганська» медики пропонують людям здати тест на коронавірус, щоб не проходити самоізоляцію. Забір біоматеріалу відбувається просто на КПВВ — у машині швидкої допомоги. Вартість тесту складає 1 250 грн, оплатити можна лише готівкою. Чеки не видають.