Зеленський на з’їзді «Слуги народу» розповів про ще не виконані обіцянки. Одна з найважливіших — всеукраїнський референдум

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Зеленський на з’їзді «Слуги народу» розповів про ще не виконані обіцянки. Одна з найважливіших — всеукраїнський референдум

Президент Володимир Зеленський на з’їзді партії «Слуга народу» заявив, що у коаліції Верховної Ради ще дуже багато роботи, а її обсяг відображений у його передвиборчій програмі та програмі партії. Він зазначив, що попри «виконання частини обіцянок протягом останнього року», решту теж слід виконати, серед них — податкова реформа і всеукраїнський референдум.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

«Ми зробимо це, я впевнений у вас. Це і податкова реформа, і амністія капіталів, судова та правоохоронна реформи, якісна медицина нарешті, якісна освіта, якісний рівень життя», — сказав президент.

Зеленський уточнив, що один з важливих пунктів програми, який належить виконати, — забезпечення українців правом на народовладдя через референдум. Він наголосив, що законопроєкт вже готовий, і найближчим часом його розгляне парламент.

«Вперше в історії країни будуть запитувати саме твою думку. Не у фейсбуку, а на загальнонаціональному рівні. І саме ти будеш формувати порядок денний з ключових питань, вирішувати, що добре, а що погано, що потрібно країні, а що ні. І ми разом, так само як наші пращури століття тому, будемо спільно вирішувати всі важливі та дуже складні завдання», — сказав він.