Передати послання канцлеру. У Лукашенка розкрили деталі його останньої розмови з Путіним

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Передати послання канцлеру. У Лукашенка розкрили деталі його останньої розмови з Путіним

Пресслужба Кремля

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко в останньому дзвінку своєму російському колезі Володимиру Путіну просив передати послання канцлеру Німеччини Ангелі Меркель.

Про це повідомляє TUT.by.

«Головне, чого ми хочемо — щоб Захід не підтримував тих, хто дестабілізує ситуацію в Білорусі. Виходячи з цього, президент нашої країни попросив свого російського колегу передати пані Меркель, щоб Німеччина, та й вся Західна Європа не втручалися у внутрішні справи Білорусі, як це відбувається зараз, — повідомила прессекретарка Лукашенка Наталія Ейсмонт.

Вона також додала, що під час телефонних розмов «глави держав координують свої дії, у першу чергу, в рамках укладених договорів — це й щодо Союзної держави, і щодо ОДКБ.

  • Напередодні стало відомо, що Лукашенко втретє за останні дні провів телефонну розмову з Путіним. За даними білоруського державного агентства БелТА, Путін розповів Лукашенку про переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Емманюелем Макроном з приводу політичної ситуації в Білорусі.