Із заступником глави ОП Татаровим у 2017 році судились через борг за комуналку, але тоді ж він за мільйон купив Mercedes-Benz

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Із заступником глави ОП Татаровим у 2017 році судились через борг за комуналку, але тоді ж він за мільйон купив Mercedes-Benz

Гонтар Владимир / УНИАН

У 2017 році підприємство «Київенерго» судилося з новим заступником глави Офісу президента Олегом Татаровим щодо боргу за комунальні послуги, але того ж року він за майже мільйон гривень придбав Mercedes-Benz GLS 350.

Про це йдеться в тексті «Бабеля» про Татарова.

У 2017 році «Київенерго» намагалось через суд стягнути з Татарова борг за опалення і гарячу воду — майже 28 тисяч гривень. Татаров відмовлявся платити та зажадав урахувати, що кілька місяців користувався субсидією. При цьому, згідно з декларацією, у 2017 році Татаров як підприємець заробив близько чотирьох мільйонів гривень і майже за мільйон гривень купив Mercedes-Benz GLS 350.

Зрештою у 2018 році він погасив борг з урахуванням субсидії.

  • Президент Володимир Зеленський 5 серпня призначив на посаду заступника голови ОП Олега Татарова, який за Януковича працював у МВС і виправдовував дії міліції на Майдані. Під час Майдану Татаров працював на посаді начальника Головного слідчого управління МВС і переконував ЗМІ та дипломатів у тому, що мітингувальники стріляють самі в себе.
  • Татаров також був адвокатом нардепа від «Опозиційного блоку» Вадима Новинського, захищав колишнього заступника голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова.