Трамп назвав «радикально лівою» і «фальшивкою» кандидатку від демократів у віцепрезиденти Гарріс

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Трамп назвав «радикально лівою» і «фальшивкою» кандидатку від демократів у віцепрезиденти Гарріс

Jackie Ramirez / Pixabay

Президент США Дональд Трамп опублікував ролик, в якому критикує сенаторку Камалу Гарріс — вона буде балотуватись у віцепрезиденти разом з кандидатом у президенти США від Демократичної партії Джо Байденом. Відео він опублікував у Twitter.

«Виборці відкинули Гарріс. Вони вправно помітили фальшивку. Але не Джо Байден. Він не настільки розумний. Повільний Джо і фальшива Камала — разом ідеально, але не для Америки», — йдеться в описі до відео, на заставці якого написано: «Камала Гарріс — радикально ліва».

«Камала Гарріс добре стартувала на праймеріз демократів і фінішувала слабо, у підсумку вилетівши з перегонів майже без підтримки. Про такого суперника мріє кожен!» — пише Трамп у наступній публікації.

Зазначимо, що кандидатуру Гарріс дуже тепло зустріли в Демократичній партії. Лідери партії вважають, що Байден зробив правильний вибір. Наприклад, колишній президент США Білл Клінтон назвав кандидатуру Гарріс «приголомшливим вибором».

  • Камала Гарріс — сенаторка від штату Каліфорнія. До цього була генеральним прокурором штату (2011—2017) та окружним прокурором Сан-Франциско (2004—2011).
  • Гарріс є карибоамериканкою. Її мати народилася в Індії, а тато — на Ямайці. У разі перемоги Байдена вона стане першою темношкірою жінкою на посаді віцепрезидента США.