В Індії внаслідок невдалого приземлення розбився пасажирський літак — подробиці

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

Пасажирський літак авіакомпанії Air India із близько 200 людьми на борту розбився при посадці в місті Кожикоде. Літак, що здійснював рейс з Об’єднаних Арабських Еміратів, розламався навпіл. Наразі відомо про загибель щонайменше 16 осіб, серед яких обидва пілоти, і поранення 123 пасажирів, 15 з яких у важкому стані.

Про катастрофу повідомляє The Times of India.

Літак зайшов на посадку близько 19:45 за місцевим часом. На його борту перебували 174 пасажири, 10 з яких — діти, та 7 членів екіпажу. В цей час сильно дощило, і літак занесло при посадці.

Зазначається, що пожежі не сталося — літак просто розколовся на дві частини після того, як його винесло за межі злітної смуги. Місцева влада почала евакуацію пасажирів.

Спочатку було відомо лише про загибель одного пілота та поранення кількох пасажирів, проте з часом зʼявилась інформація про нові жертви та поранення. Наразі відомо про щонайменше 16 загиблих.

Рейс був частиною місії з евакуації індійських громадян з-за кордону, повідомляє Hindustan Times. Більшість пасажирів були людьми, які втратили роботу і поверталися додому без грошей.