«Головне, щоб людина була чесна». Зеленський прокоментував призначення МВСника часів Януковича Татарова до Офісу президента

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
«Головне, щоб людина була чесна». Зеленський прокоментував призначення МВСника часів Януковича Татарова до Офісу президента

Офіс президента / Telegram

Президент України Володимир Зеленський прокоментував призначення на посаду заступника голови ОП Олега Татарова, який за Януковича працював у МВС та виправдовував дії міліції на Майдані.

«Ми всі жили за часів Януковича, деякі люди втекли разом з Віктором Федоровичем, але багато людей залишилось нормальних, які не зрадили Україну. Це не є справедливо — вважати «старою владою» людину, яка за часів Януковича очолювала ту чи іншу ланку влади. [...] Головне, щоб людина була чесна. Зараз, щоб змінити країну найголовніше — моральна сторона», — заявив Зеленський під час спілкування із журналістами у Марʼїнці.

  • Президент Володимир Зеленський 5 серпня призначив на посаду заступника голови ОП Олега Татарова, який за Януковича працював у МВС та виправдовував дії міліції на Майдані. Під час Майдану Татаров працював на посаді начальника Головного слідчого управління МВС і переконував ЗМІ та дипломатів у тому, що мітингувальники стріляють самі в себе.
  • Після Революції гідності Татаров працював адвокатом і захищав таких осіб як-от гендиректор «Укрбуд Девелопмент» Олег Майборода, колишній голова апеляційного суду Криму Валерій Чорнобук, який перейшов на бік Росії під час окупації, а також нардеп і колишній «регіонал» Вадим Новинський.