Легенда скейтбордингу Тоні Гок розповів про позитивну сторону локдауну, опублікувавши відео з українкою, яка радіє успішному трюку

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Видатний американський скейтбордист Тоні Гок розповів про зростання інтересу до скейтбордингу під час лоукдауну на прикладі дівчини з України та її реакції та вдалий трюк. Про це він написав у Twitter та опублікував відео з українкою.

Гок вважає, що ті, хто за час карантину навчилися кататися на скейтборді, відчувають те, що і ця дівчина, коли успішно виконала свій перший кікфліп.

«Одним з небагатьох позитивних наслідків цих страшних часів є підвищений інтерес до скейтбордингу. Приємно бачити, що так багато людей вчаться кататися в їх «вільний час». Я вірю, що вони відчувають те саме, що ця українська дівчина, коли вона зробила свій перший кікфліп», — написав Гок.

  • Бразильському школяру вдалося побити рекорд, встановлений Тоні Гоком два десятиліття тому — він зробив три повні оберти в повітрі на вершині вертикальної рампи. Американець у 1999 році зробив лише два з половиною.
  • У Міжнародному олімпійському комітеті вважають, що такі види спорту як скейтбординг відповідають програмі розвитку олімпійського руху і більш гендерно збалансовані.