У Тернополі пасажири домоглися зупинки поїзда, скасованої через внесення міста до «червоної» зони

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Pixabay

У Тернополі пасажири домоглися зупинки потягу, який їхав з Херсону, після того як «Укрзалізниця» скасувала зупинки в місті через внесення його до «червоної» зони карантину. Про це розповів мер Тернополя Сергій Надал, повідомляє місцеве видання «0352».

«Там їхали 85 тернополян, їхали батьки з дітьми, хворими на ДЦП. Тільки коли тернополяни вчинили бунт, керівник потяга все ж таки погодився зупинитися і висадити людей в Тернополі», — розповів Надал.

Він також зачитав звернення від пасажирів іншого потяга — «Київ — Трускавець». Вони розповіли, що в «Укрзалізниці» їм продали квитки вже після внесення регіону до «червоної» зони. Про те, що потяг не зупинятиметься, пасажири дізналися від провідниці. Начальник потяга пропонував їм виходити у Хмельницькому або Львові.

  • З 1 серпня Міністерство охорони здоров’я почало ділити всі регіони на чотири карантинні зони за рівнем поширення коронавірусу: «зелену», «жовту», «помаранчеву» і «червону».
  • До «червоної» зони внесли міста Луцьк і Тернопіль, а також Кіцманський район Чернівецької області.
  • «Укрзалізниця» із 3 серпня тимчасово скасувала зупинку низки поїздів далекого сполучення в Луцьку і Тернополі.
  • Міськрада Тернополя висловила незгоду з внесенням міста до «червоної» зони. Мер заявив, що місто працюватиме у звичному режимі.