Кличко співпрацює з американським політтехнологом, який розуміється на соцопитуваннях та рекламі в Інтернеті

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Кличко співпрацює з американським політтехнологом, який розуміється на соцопитуваннях та рекламі в Інтернеті

Юлія Вебер / «Бабель»

З мером Києва Віталієм Кличком від червня працює американський політтехнолог на імʼя Джордж. Про це йдеться у тексті «Бабеля» про те, як Кличко готується до місцевих виборів.

Щоправда, ніхто з опитаних «Бабелем» соратників Кличка не міг згадати чи не захотів називати прізвище Джорджа. Але соратники Кличка кажуть, що Джордж добре аналізує дані соціологічних опитувань й розбирається у налаштуванні реклами в інтернеті.

«Типовий «яйцеголовий» американець, в окулярах», — каже «Бабелю» співрозмовник, близький до Кличка, котрий був присутній на кількох зустрічах із Джорджем.

Зазначимо, що прессекретар Кличка Оксана Зіновʼєва заявила, що про Джорджа їй нічого невідомо.

Також у тексті йдеться про те, що Кличку на виборах допомагає колишній глава Офісу президенту Андрій Богдан — торік він хотів усунути його з посади глави КМДА.

  • 16 липня фракція «Слуги народу» провела праймеріз (внутрішньопартійні вибори) з обрання свого кандидата у мери Києва. Перемогу здобула народний депутат Ірина Верещук. За неї проголосувала більшість членів фракції, у неї найвища соціологія серед інших кандидатів партії, також її підтримав президент.
  • «Слуга народу» вже визначилася зі слоганом.