«Слуга народу» визначилася зі слоганом на місцеві вибори. Вже є куратори кампанії

Автори:
Вікторія Мартинюк, Марія Жартовська
Дата:
«Слуга народу» визначилася зі слоганом на місцеві вибори. Вже є куратори кампанії

В'ячеслав Ратинський / УНІАН

Партія «Слуга народу» готується до майбутніх місцевих виборів, які, згідно з законом, відбудуться 25 жовтня. Для передвиборчої кампанії вже обрали брендбук і слоган.

Про це йдеться у матеріалі «Бабеля».

Слоган у кампанії поки звучить як «Вирішимо це разом!» Його вже використовує у своїх виступах заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

За інформацією близького до штабу джерела «Бабеля», брендбук для СН розробив колишній артдиректор телеканалу «Інтер» Артем Гостєв. Він також працював у компанії Кирила Тимошенка GoodMedia.

Виборчу кампанію партія будуватиме навколо «Великого будівництва» — глобальної інфраструктурної програми, яку ініціював президент. Координаційну раду «Великого будівництва» нещодавно очолив заступник голови ОП Кирило Тимошенко. Щоб підвищити рейтинг влади в регіонах, він розіслав главам облдержадміністрацій листи з проханням висвітлювати перебіг цієї програми, підтримувати її в соцмережах, брендувати транспорт і спецтехніку. Контролює виконання колишній голова Держкомітету телебачення і радіомовлення Олександр Курдінович.

Центральний виборчий штаб партії працює вже з початку квітня у київському конгресно-виставковому центрі «Парковий», там також розташований «Офіс простих рішень» Михеїла Саакашвілі.

За інформацією «Бабеля», ідеологією кампанії займається Корнієнко, медіанапрям веде заступник голови фракції Євгенія Кравчук. Від Офісу президента виборами займаються два заступники голови ОП — Кирило Тимошенко і Сергій Трофимов, а також перший помічник президента Сергій Шефір.