«Складно і боляче». Кім Кардаш’ян вперше прокоментувала біполярний розлад Каньє Веста

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Дружина репера Каньє Веста, який балотується в президенти США, Кім Кардаш’ян вперше прокоментувала психічний розлад чоловіка на тлі недавніх його постів у Twitter.

У своєму Instagram вона опублікувала текст, в якому розповіла про біполярний розлад чоловіка і повʼязані з цим труднощі.

«У Каньє біполярний розлад. Будь-хто, хто має такий діагноз або кохану людину з таким захворюванням, знає, як неймовірно складно і боляче це усвідомлювати. Я ніколи не говорила публічно про те, як це вплинуло на нас вдома, тому що я захищаю наших дітей і право Каньє на недоторканність приватного життя, коли йдеться про його здоровʼя. Але сьогодні я відчуваю, що повинна це прокоментувати», — написала вона.

Кардаш’ян назвала чоловіка «блискучою, але складною» людиною. За її словами, йому довелося пройти через багато труднощів, але смерть матері у 2007 році сильно вдарила по його здоровʼю (посилило розлад).

«Я розумію, що Каньє піддають критиці, тому що він є публічною фігурою, і його дії часом можуть викликати сильні емоції», — додала вона.

Як пише CNN з посиланням на джерела, друзі та команда Веста стурбовані його станом. Днями музикант пройшов огляд у лікаря і скоро пройде ще один.