Репер Каньє Вест провів свій перший передвиборчий мітинг. Про що він говорив?

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Репер Каньє Вест провів свій перший передвиборчий мітинг. Про що він говорив?

Американський реп-виконавець Каньє Вест, який балотується у президенти США, провів перший передвиборчий мітинг. Про це повідомляє Reuters.

Виконавець був у бронежилеті з написом Security, а на його потилиці були виголені цифри 2020.

У своєму першому мітингу, який пройшов у місті Чарльстоні (штат Південна Каліфорнія) Вест жартував про коронавірус, лаявся, плакав від спогадів і цитував Біблію. Зустріч тривала понад годину.

Під час обговорення економічної нерівності репер сказав, що Гаррієт Табмен ніколи не звільняла рабів — «вона просто змусила рабів працювати на інших білих людей».

Вест багато разів посилався на Біблію та навіть заплакав, описуючи, як його батьки мало не зробили аборт: «Мене врятувала моя мама. Мій батько хотів, щоб був аборт. Моя мати врятувала мені життя. Не було б Каньє Веста, тому що мій батько був дуже зайнятий». Після цих слів репер заплакав (мати виконавця померла у 2007 році від ускладнень після пластичної операції).

Він також заявив, що аборти у США не слід забороняти. При цьому Вест запропонував застосовувати матеріальні стимули, щоб заохочувати жінок з дітьми: «Кожен, хто завів дитину, отримує мільйон доларів».