Ексрадник Кличка вважає скандали навколо заступників мера Києва «очищенням його від гівна»

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Колишній радник мера Києва Макс Бахматов назвав скандали навколо різних заступників Кличка «очищенням його від гівна».

Про це він розповів в інтерв’ю «Бабелю».

Зокрема, СБУ підозрює заступників Кличка В’ячеслава Непопа у махінаціях із перепродажем квартир, а Миколу Поворозника в отриманні хабара. Також Кличко звільнив свого заступника Володимира Слончака після того, як він у нетверезому вигляді напав на поліцейських.

«Це чудово, природа очищується і органічно очищує Віталія Володимировича від гівна», — зазначив Бахматов.

Він розповів, що Кличко «із задоволенням» звільняє людей, які порушили закон. Однак Поворозника лише відсторонили від роботи, оскільки правоохоронці досі не вручили йому підозри.

«СБУ колупається в носі, ДБР колупається в носі, прокуратура колупається в носі. Що робить Кличко? Кличко передав у прокуратуру 300 кримінальних справ. Як ви думаєте, скільки дійшли до суду? Вісім», — підкреслив Бахматов.

Водночас він також запевнив, що станом на зараз нардеп від ОПзЖ Вадим Столар, якого раніше називали «смотрящим» у Києві, жодним чином не впливає на роботу КМДА. Однак, на думку Бахматова, в наступний склад Київради Столар і соратник ексмера Леоніда Черновецького Денис Комарницький, якого вважають нинішнім «смотрящим», будуть заводити своїх депутатів — «зайчиків-дурачків».

  • 17 липня Макс Бахматов заявив, що залишає свою посаду, але має намір повернутися через чотири місяці — після місцевих виборів, які призначені на 25 жовтня.
  • Посаду радника Віталія Кличка Бахматов обіймав з вересня 2019 року.