Справа Гандзюк: суд продовжив арешт Мангера до 11 вересня

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Справа Гандзюк: суд продовжив арешт Мангера до 11 вересня

Ovsyannikova Yulia / Barcroft Media via Getty Images

Печерський районний суд Києва продовжив тримання під вартою до 11 вересня підозрюваного у організації нападу на активістку Катерину Гандзюк — голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера.

Про це повідомляє «Громадське».

Мангер перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання Служби безпеки. При цьому, як пише видання «Ґрати», фігуранти цієї справи — Павло Пилипенко, Сергій Брага та Ігор Павловський поскаржилися на погрози. «Слідство зʼясувало, що погрози надходять на адресу дружини Пилипенка. Дочка Пилипенка знайшла в поштовій скриньці записку на імʼя своєї матері з посланням про те, що ту чекає доля Катерини Гандзюк», — пише видання.

  • Напередодні повідомлялося, що Київський апеляційний суд залишив під вартою Владислава Мангера.
  • 27 квітня СБУ і Генпрокуратура оголосили, що розслідування проти Мангера й помічника одного з депутатів Херсонської облради Олексія Левіна у справі про вбивство Гандзюк завершено. Проте 11 червня досудове розслідування відновили, продовживши до 29 липня.
  • 25 червня Офіс генерального прокурора завершив розслідування у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк, у якому підозрюють Мангера і Левіна.