Air France із 14 липня відновить прямі рейси з Парижу в Київ. Розклад

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Pixabay

Air France із 14 липня відновить прямі регулярні рейси в Україну. Авіакомпанія обслуговуватиме маршрут Париж — Київ, який зʼєднає аеропорт імені Шарля-де-Голля і «Бориспіль».

Про це повідомляє avianews.com із посиланням на українське представництво авіаперевізника.

Спочатку польоти виконуватимуть двічі на тиждень: щовівторка та щопʼятниці, а вже з 24 серпня — до трьох на тиждень: щовівторка, щочетверга та щосуботи.

Авіакомпанія надає можливість пересадки на інші рейси в аеропорту Парижу, але перед покупкою авіаквитків пасажирам необхідно враховувати можливі обмеження на транзит в інші країни.

Розклад рейсів Air France Київ — Париж із 13 липня:

  • AF1753 Київ —Париж, 14:50—17:10, вівторок, пʼятниця;
  • AF1752 Париж — Київ, 09:25—13:35, вівторок, пʼятниця.

Розклад рейсів Air France Київ — Париж із 24 серпня:

  • AF1753 Київ — Париж, 14:50—17:10, вівторок, четвер, субота;
  • AF1752 Париж — Київ, 09:25—13:35, вівторок, четвер, субота

Країни Європейського Союзу поки закриті для подорожей українців. Проте є вісім категорій громадян України, які можуть вʼїжджати до ЄС.

  • Українським громадянам наразі відкритий вʼїзд у 23 країни світу, включно з країнами, куди потрібна віза і де встановлені певні карантинні обмеження.
  • МЗС розробило карту подорожей під час пандемії, щоб українці змогли планувати поїздки за кордон.
  • Дубай почав із 7 липня приймати туристів. Під час прильоту необхідно буде надати довідку про негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус. Якщо турист прилетить без довідки, він повинен буде пройти тест в аеропорту. У разі позитивного результату туристів направлять на 14-денний карантин.