Авіакомпанія flydubai відновлює рейси в Україну

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Pixabay

Авіакомпанія flydubai з 8 липня відновлює регулярні рейси в Україну. Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

Перший рейс в аеропорт «Бориспіль» відбудеться 8 липня. Рейси Дубай — Київ будуть виконувати тричі на тиждень — по понеділках, середах і пʼятницях.

Емірат Дубай почне приймати туристів з 7 липня. Під час прильоту необхідно буде надати довідку про негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус. Якщо турист прилетить без довідки, він повинен буде пройти тест в аеропорту. У разі позитивного результату туристів направлять на 14-денний карантин.

Резиденти емірату, які зараз перебувають поза його межами, зможуть повернутися в Дубай з понеділка, 29 червня. Після прибуття їм теж необхідно буде пройти тест на коронавірус і перебувати на самоізоляції до отримання результатів.

Нагадаємо, що наразі українці теоретично можуть поїхати у США, Албанію, Велику Британію, Туреччину, з 27 червня — у Туніс. Кіпр теж планує відкрити кордони для українців, якщо в Україні не буде стрімко зростати кількість хворих на коронавірус. Країни переглядають своє рішення щотижня. З 1 липня планує відкрити кордони Єгипет — на курорти Шарм-ель-Шейх, Хургада і Мерса-Матрух.