З 7 липня Дубай відкривається для туристів

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
З 7 липня Дубай відкривається для туристів

Wael Hneini / Unsplash

Емірат Дубай почне приймати туристів з 7 липня. Під час прильоту необхідно буде надати довідку про негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус. Про це повідомляє місцева влада.

Тест має бути зроблений в акредитованих лабораторіях та йому має бути не більше чотирьох днів (96 годин) до дати відʼїзду.

Якщо турист прилетить без довідки — він повинен буде здати тест в аеропорту. У разі, якщо результат буде позитивним, туристів направлять на 14-денний карантин.

Резиденти емірату, які наразі знаходяться поза його межами, зможуть повернутись в Дубай з понеділка, 29 червня. Після прибуття їм також необхідно буде здати тест на коронавірус і перебувати на самоізоляції до отримання результатів.

Нагадаємо, що наразі українці теоретично можуть поїхати в США, Албанію, Велику Британію, Туреччину та з 27 червня — у Туніс. Кіпр також планує відкрити кордони для українців, якщо в Україні не буде стрімко зростати кількість хворих на коронавірус. Вони переглядають своє рішення щотижня. З 1 липня планують відкрити кордони Грузія та Єгипет — на курорти в Шарм-ель-Шейх, Хургаду та Мерса-Матрух.