Домбровська відреагувала на слова Корнієнка про «робочу бабу». Перед нею вибачилися

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Голова організації «Майбутнє Миколаєва» і можливий кандидат на виборах у мери Миколаєва Тетяна Домбровська відреагувала на слова голови партії «Слуга народу» Олександра Корнієнка про «робочу бабу».

Як повідомляє «ТСН», Домбровська не тримає зла на Корнієнка, оскільки перед нею вже вибачилися.

«Відразу ж учора після пресконференції було це питання поставлено [...]. Вони вибачилися за оцінку моєї роботи в такій грубій формі. Насправді у грубій і неправильній «чоловічий» формі була дана оцінка моєї роботи, моєї активності у місті [...]. Враховуючи те, що вчора переді мною вибачилися за ці слова, я сьогодні не ображена», — сказала вона.

Домбровська заявила, що припиняти співпрацю із «Слугою народу» поки не збирається.

  • 23 червня у Миколаєві на брифінгу Корнієнко і керівник фракції СН Давид Арахамія обговорювали нібито свою колегу по фракції Ірину Аллахвердієву, думаючи, що мікрофони вимкнені. Вони неформально спілкувалися один з одним і Корнієнко сказав Арахамії: «Баба робоча, як корабельна сосна. Вона тут відх*ярить триста зустрічей за чотири місяці. І виграє».
  • Корнієнко та Арахамія згодом заявили, що відео їх розмови було змонтоване. Пізніше Корнієнко сказав, що говорив не про Аллахвердієву, а про місцевого політика Тетяну Домбровську.