Корнієнко розповів, кого він назвав «корабельною сосною» у розмові з Арахамією. Це не Аллахвердієва

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Корнієнко розповів, кого він назвав «корабельною сосною» у розмові з Арахамією. Це не Аллахвердієва

Соколовська Інна / УНІАН

Голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив, що з керівником парламентської фракції політсили Давидом Арахамією вони у Миколаєві обговорювали не свою колегу по фракції Ірину Аллахвердієву, а місцевого політика Тетяну Домбровську. Про це Корнієнко заявив у своєму відеозверненні.

«Ми обговорювали іншого політика, місцевого — кандидата від партії «Слуги народу» у мери пані Тетяну Домбровську. Я напередодні з нею познайомився, вона мене дуже вразила своєю енергією та запалом. Розумію, що вона могла бути гідним кандидатом від «Слуги народу». Форму вираження свого захоплення я обрав не дуже доречну, місцями неоднозначну, а місцями образливу», — заявив він.

Корнієнко також вибачився перед обома жінками й заявив, що обрав не дуже доречну й коректну форму для вираження захоплення їхньою вродою.

Голова партії заявив, що з розумінням поставиться до того, що Домбровська може відмовитись від співпраці зі «Слугою народу».

Зазначимо, що Тетяна Домбровська — депутат Миколаївської міської ради та голова ГО «Майбутнє Миколаєва».

Також депутат пояснив, що, імовірно, був якийсь збій у сигналі, тому при перегляді відео здається, що вони обговорювали Аллахвердієву.

«Ми з Давидом памʼятаємо, що між коротким обговоренням пані Ірини та більш розлогим обговоренням пані Тетяни була більша пауза, було більше слів. На відео, яке розповсюдили, немає цього моменту. Можливо, він втратився при стримі», — додав Корнієнко.

Що сталось?

Інцидент стався 23 червня на брифінгу Корнієнка та Арахамії в Миколаєві, куди вони приїхали для формування регіонального виборчого штабу для участі у місцевих виборах.

Пряму трансляцію заходу на YouTube вело місцеве видання «НикВести». Думаючи, що мікрофони перед ними вимкнені, народні депутати неформально поспілкувалися один з одним.

Корнієнко сказав Арахамії: «Баба робоча, як корабельна сосна. Вона тут відх*ярить триста зустрічей за чотири місяці. І виграє».

Сама Аллахвердієва назвала скандал «спробою звести політичні рахунки».

Корнієнко у своєму Facebook написав, що прізвище Аллахвердієвої було вмонтоване у відео, а інші його слова — вирвані з контексту.