Польська авіакомпанія LOT дозволила безкоштовно змінювати дату вильоту

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Найбільша польська авіакомпанія LOT запровадила новий гнучкий тариф Flex Plus, який дозволяє безкоштовно змінювати дату вильоту і після оплати збору змінювати імʼя пасажира. Про це повідомляє портал avianews.

Таке оновлення авіакомпанія запустила через пандемію коронавірусу. Квитки за тарифом Flex Plus продаються в усіх трьох класах: економ, преміум і бізнес.

Під час зміни дати не будуть стягувати штраф, але пасажирів можуть попросити доплатити різницю, якщо новий квиток коштуватиме дорожче за старий.

Змінити імʼя мандрівника у бронюванні можна не менше ніж за 48 годин до вильоту при оплаті фіксованого збору €60, але всі рейси (йдеться про рейси з пересадками) має виконувати авіакомпанія LOT.

Також авіакомпанія дозволила скасовувати квиток без оплати штрафу протягом 24 годин з моменту його покупки.

Нагадаємо, що наразі українці теоретично можуть поїхати у США, Албанію, Велику Британію, Туреччину, з 27 червня — у Туніс. Кіпр теж планує відкрити кордони для українців, якщо в Україні не буде стрімко зростати кількість хворих на коронавірус. Країни переглядають своє рішення щотижня. З 1 липня планують відкрити кордони Грузія та Єгипет — на курорти Шарм-ель-Шейх, Хургада і Мерса-Матрух.