У Києві чоловік з ножем бігав тунелями метро. Через це зупиняли рух поїздів

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
У Києві чоловік з ножем бігав тунелями метро. Через це зупиняли рух поїздів

«Бабель»

Сьогодні ввечері у Києві раптово зупинили рух метрополітену, як виявилося — через чоловіка з ножем, який погрожував завдати собі ушкоджень, а потім побіг у тунель. Там його знайшли з пораненням.

Близько 18:00 «Бабель» дізнався від очевидців, що поїзд метро на деякий час зупинився у тунелі перед станцією «Дніпро». Згодом поїзд під’їхав до платформи, а пасажирам оголосили про припинення руху через технічні несправності.

Через 15 хвилин рух поїзду відновився і знову зупинився о 18:20 на «Гідропарку». Пресслужба і керівництво Київського метрополітену не відповідали на дзвінки. Близько 18:30 рух відновився.

Виявляється, що в цей час на платформі станції «Берестейська» перебував чоловік із ножем, який погрожував завдати собі тілесних ушкоджень. Потім він стрибнув на колію та побіг до тунелю, повідомляє поліція Києва.

Рух поїздів одразу припинили, а співробітники поліції пішли до тунелю шукати чоловіка. Через пів години його знайшли біля станції «Шулявська».

Чоловік мав поранення живота, йому викликали лікарів. Після цього рух поїздів повністю відновили. Наразі поліція встановлює особу чоловіка і причини його поведінки.