Tesla оголосила про те, що їхні електрокари зрівнялися за запасом ходу з бензиновими авто

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Tesla оголосила про те, що їхні електрокари зрівнялися за запасом ходу з бензиновими авто

Cameron Osborn / Unsplash

У компанії Tesla повідомили, що збільшили запас ходу на повному заряді для їхнього електрокара Model S до рівня бензинових авто.

Про це пише пресслужба Tesla.

«Від сьогоднішнього дня, всі північноамериканські моделі S Long Range Plus мають офіційний діапазон EPA, який дорівнює 402 милям [645 кілометрів], що означає збільшення дальності майже на 20% у порівнянні з моделлю S 100D 2019 року з тієї ж конструкцією акумуляторної батареї», — йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що змогли досягти такого показника шляхом зменшення маси автомобіля, встановлення нових аеродинамічних шин та оптимізації систем всередині авто. Також Tesla продовжує розвивати свою мережу електрозаправних станцій, яких вже налічується понад 17 тисяч в усьому світі.

  • У каліфорнійському місті Барстоу у травні сталося невдале викрадання електрокара Tesla Model 3. Злочинець не зміг навіть зрушити з місця — власник заблокував двигун і замки зі смартфона.
  • У листопаді 2019 року глава компанії Tesla в Лос-Анджелесі Ілон Маск презентував новий електропікап Cybertruck. Пікап здатний проїжджати на одному заряді від 400 км і розганятися до 96,6 км/год за 2,9 секунди.