В Україні за добу 648 нових хворих на коронавірус, у Києві — 66

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

В Україні за минулу добу (13 червня) діагностували 648 нових випадків захворювання на коронавірус. Одужали всього 106 пацієнтів, у порівнянні з показниками минулих днів. Померли від ускладнень 9 осіб.

Як повідомляє Центр громадського здоровʼя (ЦОЗ), усього за час пандемії COVID-19 діагностували у 31 154 українців, з них 14 082 одужали, 889 померли. Найбільша кількість хворих у Києві та Чернівецькій області — 3 838 і 3 869 відповідно.

Як повідомляє мер Києва Віталій Кличко, у столиці захворіли ще 66 осіб, одна особа померла. Інфіковані 37 жінок, 25 чоловіків і четверо дітей. Серед заражених шість медиків. Госпіталізовано 16 пацієнтів, решта на самоізоляції, під контролем лікарів.

Кличко - мер / Facebook

За даними Кличка, у Києві вже 3 904 хворих, ЦОЗ поки не вніс зміни.

  • В Україні кілька днів фіксують збільшення кількості хворих на коронавірус. Головний санітарний лікар пояснив антирекорди «чергою» з тест-зразків.
  • Президент Володимир Зеленський припускає, що зростання може бути повʼязане зі збільшенням кількості тестувань. При цьому він підкреслив необхідність терміново встановити причини, перш ніж вирішувати, чи посилювати карантин.