ЦВК визнала обраним нардепом від «Слуги народу» колишнього суддю Дениса Маслова. Він потрапив до Ради на місце Ткаченка

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
ЦВК визнала обраним нардепом від «Слуги народу» колишнього суддю Дениса Маслова. Він потрапив до Ради на місце Ткаченка

Facebook / Denys Maslov

Центральна виборча комісія визнала народним депутатом від партії «Слуга народу» Дениса Маслова замість Олександра Ткаченка, який обійняв посаду міністра культури.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

Комісія визнала обраним народним депутатом у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Маслова Дениса Вячеславовича, члена політичної сили, включеного до виборчого списку під № 138.

Що про нього відомо?

Денис Маслов, 37 років, проживає у Дніпрі. Закінчив юридичний факультет Дніпропетровського національного університету ім. Гончара. Має другу вищу освіту за спеціальністю «Банківська справа».

Керуючий партнер адвокатського обʼєднання Lawatec і засновник юридичної фірми «Форца». Член ради Дніпропетровського відділення Асоціації правників.

Також він є директором «Авін трейд», основною діяльністю якого вказана оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин.

Раніше працював суддею Дніпровського районного суду міста Камʼянське Дніпропетровської області.

  • 4 червня Верховна Рада проголосувала за призначення Олександра Ткаченка новим міністром культури та інформаційної політики. За таке рішення проголосували 263 депутати.
  • Постанову про призначення Ткаченка прем’єр-міністр Денис Шмигаль вніс до Ради 3 червня. Того ж дня його кандидатуру підтримали на профільному комітеті з питань гуманітарної та інформаційної політики.
  • Ткаченко заявив, що не планує змагатися за крісло мера Києва після призначення в Кабінет міністрів. Раніше він оголосив про участь у праймеріз «Слуги народу» (внутрішньопартійні вибори) щодо визначення кандидатури в мери Києва. У листопаді торік повідомлялося, що «Слуга народу» розглядає Ткаченка як основного кандидата на посаду мера.